maanantai 21. marraskuuta 2011

Töissä, töissä, töissä ja tuloksia :)

Myönnetään, oon ollu tuhottoman huono bloggaaja, ja tälläkin kertaa kirjaimen vain pikkunysän töiden keskeltä.. Kasvattajan jatkokurssi on takana jo kauan aikaa sitten, sieltä vaan ei mitään ole kuulunut, täytyy kai soitella perään...

Roza-vauva ei enää olekaan niin vauva vaan tuli kuun alussa kunnioitettavaan 9 kuukauden ikään :) ensi esiintyminen ei mätsäri estradilla neidillä oli 1.10 shelttien sivuerkkarissa (7-9kk narttu 2, kp), ja marraskuun alussa kävimme kalastamassa neidin ensimmäisen juniorisertin Virosta. Pian Suomeen paluun jälkeen neiti aloitti ekat juoksunsa ja pian on luvassa lisää näytelmäyritelmää. Näistä kaikista kirjoittelen paremmin myöhemmin..

Jasu puolestaan on oma hönö itsensä, Rozan juoksut eivät ole juurkaan tainneet pikkuherraan vaikuttaa. Pitäisi tosissaan löytää aikaa ja mahdollisuuksia harrastaa Jasun kanssa, saisi kirjoiteltavaa jasunkin touhuista enemmän. Kotimussu meidän jasu on, ihana sellainen.

Pian meillä myös muutto edessä kun vuokrasopimus päättyy, kovasti pelkään koirien muuttostressiä, joten jos teillä, arvon lukijat, on kokemuksia, olkaa ystävällisiä ja jättäkää kommentteihin vinkkejä helppoon muuttamiseen :)

Ensi kertaan siis,
Jen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti