torstai 1. lokakuuta 2009

Syystunnelmaa


Ollaan vietetty vähän rauhallisempaa viikkoa, tai paria, nyt. Käytiin viimeviikolla äitini seurana ottamassa Mikki-kissalleni rokote (Mikki asuu vanhempieni luona) ja Jasu oli mukana, tottakai. Mikki oli vähän peloissaan mutta suhteellisen rauhallinen kuitenkin, Jasu puolestaan olisi jälleen vipeltänyt joka suuntaan jos vain olisi saanut, tyypillistä. Eläinlääkäri katsoi taasen Jasun pallit ja lisäksi vielä suun samaan laskuun, hampaat oli kaikki ilmeisesti vaihtuneet mutta toista pallia ei taaskaan löytynyt, tässä vaiheessa on aika alkaa olla huolissaan jo. Hissu koukkas meidät kyytiin BH:lta ja heitti kotio vähän myöhemmin.

Torstain pentu-uinnin peruin keskiviikkona koska torstaina mentiin Hissun kanssa Hattulaan moikkaamaan Merjaa ja Jasun isää. Reissun päätarkoitus siis oli Hetan hieronta (joka ilmeisesti tekee erittäin hyvää) ja Jasun tutkiskelu. Merja löys molemmat pallit ja ilmeisesti tää "hukkapalli" on melkein mutta ei ihan pussissa, saatetaan Hissun kanssa lähteä Tampereella asti käymään palleihin erikoistuneella eläinlääkärillä.


Lauantaina (26.9) käytiin Ihmisen Paras Ystävä koirakoulutuspaikan avajaisissa, avopuoliso oli vaihteeksi äksyllä tuulella joten ei siellä tullut kovin kauaa viihdyttyä, harmi sinänsä. Iltasella Titta tuli meille katselemaan Weediä, edellisviikonloppuinahan pidettiin Hopeanuolimaratoonit ja saatiin 26-27.9 viikonloppuna Weedit puoleen väliin. Sunnuntaina käytiin heti aamupäivästä kuvailemassa Jasua Öllerillä syystunnelmissa, oli siellä muutama erittäinkin hienosti onnistunut otos (kaikki tän blogitekstin kuvat).Omasta puolestani iloitsen vakaasti siitä että jalka alkaa pikkuhiljaa olemaan "lyhytlenkkikunnossa" ja pääsen itsekin seurailemaan Jasun hulinointia ulkona. Vauhtia ainakin riittää, ja se taitaakin olla kuvaamisen hankalimpia puolia.

Tää viikko ollaan aikalailla lököilty, mutta se korjataan ens viikolla. Tänään käydään pentu-uimassa ja lauantaina ollaan joko menossa turisteilemaan agi-kisaan tänne riihimäelle tai vaihtoehtosesti käydään lohjalla mätsäreissä, joko turisteina tai nähtävyytenä ;) Ens viikolla käydään taas BH:lla tiistaina äiteen ja kissan kanssa ja keskiviikkona on arikitottelevaisuuden vika kerta luoksetuloharjoituksineen, torstaina viimestään pitää ilmottaa Jasu kaapelitehtaan pentunäyttelyyn (8.11) jos aiotaan nyt sinne mennä ja ajattelin vielä tuonne pentu-uintiinkin ensi viikon torstaina myös. No ainakin ollaan yhteen pentunäyttelyyn varmasti menossa, lahdessa 25.10 ja Hissu tulee sinne näyttämään Jasun, toivottavasti ei poitsu päätä nolata meikäläistä ihan 6-0. Lisäks Jasu täyttää ens viikolla 6 kuukautta ja meinattiin avopuolison kanssa pitää poitsulle puolivuotissynttärijuhlat ihmisten kakkukahveilla ja Jasulle sopivan lihamurekekakun merkeissä. Tekemistä tulee siis riittämään alkavalla viikolla, joten täytyy varmaan kirjoittaa hieman tiuhempaan ettei tule taas hehtaaritekstejä niinkuin ekojen mätsärien jälkeen. Ensi kertaan siis taas, syystunnelmissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti