lauantai 29. elokuuta 2009

Huviajelu :D

Lähettiin käymään hyvinkäällä tänään ja otettiin Jasutinkin sitten mukaan. Tarkotus oli kysellä tietyntyyppistä vaneria, mut paikka olikin kiinni tän perjantain ja ens maanantain, no avokki käy ens viikolla siellä sitten. Vaneriahan tarvitaan auton tuunaamiseen, subbarit on ilmeisesti pakko saada jollain tapaa ja koska takaloosteria ei saa vallata niin täytyy ne ilmeisesti ympätä impata sinne vararenkaan paikalle vararengasboxiin. Njoo..

No tosiaan paikka oli kiinni eikä yksinkertasesti viittiny jättää tilaisuutta käyttämättä joten lähdettiin huviajelulle. Kuvailtiin vähän Jasua videolle matkan varrella ja illalla editoinkin vielä uuden videon http://www.youtube.com/watch?v=JNAMeZlv5YU laitan tuon myös tuonne videot palkkiin :)

Ajettiin sitten hyvinkäältä mäntsälään ja sieltä lahteen. Lahessa yritettiin löytää se suomen isoin (ainakin on ollut??) lemmikkitavaraliike, oltiin oikeilla jäljillä, ajettiin vaan "ajotien" ohi, mistä piti kääntya vasemmalle ja sit vielä oikealle, eli uudenmaankadulta käännyttiin oikeassa risteyksessä vasuriin jei. Soitin sit apuja (kiitti Hissu, saatiin oikee osote kun saatiin paikan nimi!) Black Bull löyty ja helposti :D

Kaupassa sitten tarjosin jasulle sian pyrstöä, tai no saparohan toi on mut häntä käy ihan yhtä hyvin. Tottakaihan mun täytyy lapselta kysyä että "haluatko tämmösen" ja innoissaanhan poika oli kun sai haistaa joten otin kokeeksi yhden ja vähän muutakin mukavaa ostettiin. Kotimatkalla Jasu varmaan nakers hännästä kolmanneksen ja nyt on jäljellä noin 8-12cm pitkästä kiekurasta alle mun pikkurillin mitta... Ilmeisesti aika hyvää??

Nyt ei kyl hirveesti muuta uutta tuu mieleen, tai sit oon vaan väsy.. Ehkäpä pitäs mennä nukkumaan.. No kirjotan taas ens kerralla lisää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti