sunnuntai 16. elokuuta 2009

Ihanat aamut :D

Ihanat aamut :) Kirkon kellot herätti tänään esimmäisen kerran yheksältä ja toisen kymmeneltä, Jasu tottakai yritti siinä välissä myös herättää monta kertaa muttei vielä ole tainnut poitsu tajuta että parhaiten onnistuu kun vaan hyppää sängylle ja alkaa lipomaan. Kyllä se sängylle pääsee, ei vaan tajua itse aamulla hypätä, täytyy aina nostaa ja sitten saakin kunnon naamapesut :D

Vaikka onkin jalka paketissa niin onnistuin kantamaan Jasun sängyltä olkkariin kun avokki päätti jatkaa unia vaatteet päällä nousun jälkeen... Koko aamun on aivastellu, siis koko kolmikko, minä avokki ja meitin pikku Jasuvauva. Ehkäpä pitäis laittaa ikkunat yöks kiinni?

Eilen ajeltiin muutama tunti, kotiin kun tultiin Jasu tais olla jo ovella vastassa. Niin isot hellyyspuuskat että.. "äitiäitiäiti isisisisisi älkää enää jättäkö mua yksiiiin....." häntä viipottaa, korvat taittuu taakse innostuksesta ja kauhee tapsutus tassuilla, ja jos kumarrun alas (keppien kanssa kun en voi kunnolla laskeutua hellittelemään) niin kiipeeää tuo suloinen pikkuotus jalkaa tai laukkua tai ihan mitä vaan mitä pitkin pystyy ylös ja suukottaa naaman märäks :) Ahh, se on oma kulta.

Jatketaan taas toisen kerran :D

2 kommenttia:

  1. Ihana semmoinen pikkukulta kyllä :) tai no ei sillon kun puree, mutta kaikkina muina aikoina kyllä :D

    VastaaPoista